foodstuff

In Amerika was het een hit! 2 mannen die de boodschappen betaalden van mensen in de rij bij de kassa. De mensen die dat overkwam reageerden enthousiast, verbaasd, verwarmd.

 

Kijk maar eens naar dit filmpje:

Nu Sinterklaas, Kerst en Carnaval voorbij zijn en de gemeentelijke heffingskosten weer op de mat liggen, zijn er maar vrij weinig mensen die een buffer overhouden. Hoe fijn is het als er op zo een moment je boodschappen dan onverwachts betaald worden? En dat is ook het idee. Helaas is het wel zo dat de mentaliteit in Nederland anders is dan in Amerika. Daarom hebben wij uiteindelijk voor een andere methode gekozen:

 de uitvoering

"Waar het op neer komt, dit gebaar van deze actie Foodstuff is wat mij betreft persoonlijk groots met hoge impact. Het voelt alsof er uit het niets een groot cadeau in je handen wordt gedrukt dat je niet even in een paar tellen weg kan zetten door de omvang" - Lennert

 

Uiteindelijk hebben wij iets meer dan 500 euro opgehaald en heel wat mensen blij kunnen maken met een volle tas aan boodschappen! Wij willen via deze weg ook iedereen bedanken die heeft gedoneerd en met ons mee hebben gedacht! Mede dankzij jullie is Foodstuff succesvol geworden en heeft het dus zo'n impact gemaakt bij de ontvangers. Onze dank is gigantisch groot! 


artikelen

"Foodstuff betaalt de boodschappen"

 

Roosendaalse Gazet

"Het zijn de kleine dingen die mensen gelukkig maken"

Roosendaalse Bode

"Roosendaalse meiden halen geld op voor boodschappen voor minima"

BN de Stem