de stichting

Stichting Dreamworkers is sinds 22 mei 2018 een feit! Stichting Dreamworkers is een ondernemende organisatie en wij anticiperen op onze omgeving. Wij zitten vol met inlevingsvermogen waardoor wij assertief kunnen handelen waar dit nodig is. 

 

De stichting focust zich op de "vergeten" doelgroepen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld alleenstaande ouders, de mensen die niet zomaar om hulp durven te vragen terwijl ze dit wel hard nodig hebben en we richten ons op eenzaamheid welke een probleem is in alle lagen van de samenleving. 

 

Wij handelen vanuit vertrouwen, positiviteit en zijn altijd open, eerlijk en transparant. Wij streven naar een samenleving waarin mensen elkaar zelfstandig kunnen en gaan helpen, en willen de individualisering door middel van onze projecten en samenwerkingen zien te verminderen.  In samenwerkingen met andere partijen of door middel van onze eigen professionals zetten wij maatschappelijke projecten op, gericht op bovenstaande doelgroepen. Wij zijn er van overtuigd dat wij een verschil kunnen maken in Roosendaal en omgeving.


het bestuur

Krijn Kraak

 

Voorzitter

 

Nynke Koster

 

Penningmeester

 

[........]

 

Secretaris

 de professionals

Stichting Dreamworkers werkt samen met twee enthousiaste professionals. Zij zijn onze uitvoerders en dragen er zorg voor dat al onze projecten tot een goed einde worden volbracht. 

Josche Besems

 

Professional 

 

Nikki Mies

 

Professional

 behind the scenes