15 juni 2018

Friday Funday! Of in ons geval: Kindness Friday! Maar dat is eigenlijk een synoniem voor ons. Vandaag hebben we weer een leuke voor jullie klaar staan! En ik hoop ook gelijk dat hij inspireert, want hij is súper goed zelf uit te voeren in je eigen straat of wijk! Wel aan te raden met goed weer, want anders heb je er weinig profijt van.

 

Wij zijn wezen stoepkrijten! Ons idee was om wat leuke, positieve dingen in de stad te stoepkrijten, want iedereen kan wel een positieve vibe gebruiken toch? Hoe fijn kan het zijn om onderweg naar een afspraak even een oppepper te lezen? Met die gedachte in ons achterhoofd zijn wij aan de slag gegaan.

 

We zijn begonnen in de Brugstraat, en hebben toen onze ronde via de Burgemeester Prinsensingel, Molenstraat, Bloemenmarkt en Nieuwe Markt afgemaakt. Her en der hebben wij wat teksten en tekeningen verspreid, op plekken waar lekker veel mensen voorbij lopen. Want hoe meer zielen dit zien, hoe meer vreugd uiteraard!

 

Het was sowieso weer érg leuk om te doen, we voelden ons weer helemaal kind. Het is daarom ook leuk om dit zelf te doen, samen met je (klein) kinderen. Laat je ons even weten via Facebook wat jullie resultaat is geworden? Wij zijn ontzettend benieuwd! Heb jij één van onze tekeningen gezien? Ook dat horen wij graag! Wij zijn benieuwd naar je reactie. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0