8 juni 2018

Vandaag hebben we weer een súperleuke Kindness Friday voor jullie in petto! En deze keer is het een actie die is verzonnen door Lotte! Voor degenen die ons nog niet zo goed kennen en geen idee hebben wie Lotte is: Lotte is de dochter van Josche! Deze dame is 5,5 jaar oud en komt al met de beste ideeën voor onze stichting! Hoe geweldig leuk is dat! Toppertje! Wij zijn ontzettend trots!

 

Afgelopen woensdag hebben wij de auto volgeladen met ballonnen, om daarna naar het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom te rijden. Het was namelijk Lottes idee om ballonnen uit te gaan delen aan zieke kindjes, vandaar dat wij contact hebben gezocht met het Bravis. Zij vonden het gelukkig ook een goed idee, en we mochten dus langs komen om op de kinderafdeling de ballonnen uit te gaan delen.

 

Ook al was het Lottes idee, ze vond het wel heel spannend, wat goed te begrijpen is! Maar met zijn drietjes komen we een heel eind, en uiteindelijk heeft ze het heel knap vooral zelf gedaan. En wat waren de reacties mooi! Het toppunt was dat één van de moeders zei dat haar dochtertje op dat moment haar eerste lachje gaf van de hele dag. Daar doen we het voor! Kippenvel momentje! 

 

We hadden uiteindelijk na onze ronde nog wat ballonnen over, die we daar op de balie hebben achtergelaten. Dat geeft in ieder geval al een vrolijk gezicht, wat zo´n afdeling natuurlijk wel kan gebruiken. Via deze weg willen wij alle kindjes veel beterschap wensen, en hun familie veel sterkte! 

 

Liefs van Stichting Dreamworkers. 

 

PS: Sorry voor onze blote-billen-gezichten. Het was warm, en als we make-up op hadden gedaan, had het op onze tenen beland XD

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    carla green (zondag, 10 juni 2018 09:24)

    ik ken een jongen in roosendaal zijn naam is stijn hij kan alleen Sonja voeding elke maand is hij in ziekenhuis in rotterdam hij moet al zoveel missen misschien kunnen jullie hem een keer verrassen