1 juni 2018

Omdat het maandag 4 juni het "de internationale dag van het onschuldige kind" is, hebben wij deze vrijdag alvast een Kindness Friday voor jullie, die uitgevoerd is voor en door kinderen. Tijdens de internationale dag van het onschuldige kind wordt er gedacht aan kinderen die slachtoffer zijn van agressie en geweld. 

 

Om deze reden hebben wij een tijdje terug een oproepje gedaan voor inzameling van knuffels. Via familie en marktplaats zijn we daarnaast aan een hoop knuffels gekomen. Vandaag hebben wij ze uitgedeeld onder andere kinderen. Benthe, Lotte, Lucie en Milou zijn druk bezig geweest met het uitdelen van de knuffels. Elk kindje dat zij tegen kwamen hebben zij aangesproken, en hebben zij een knuffel gegeven. Wat zijn wij trots op ze! Wij hadden het zelf niet beter kunnen doen. 

 

Na afloop hebben de dametjes een diploma en medaille gekregen, want die hebben ze wel verdiend! Het was maar niet warm ook! Naderhand hebben ze daarom ook lekker in de schaduw van de bomen op de Nieuwe Markt gezeten, of gespeeld met de fonteintjes. Het was een geslaagde dag, en we hopen dat de ontvangers blij zijn met hun knuffel! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0