25 mei 2018

Hallo! Het is weer vrijdag! Dus het is weer tijd voor een nieuwe Kindness Friday! En vandaag staat deze in het teken van de Dag van het Park, welke een terugkerend evenement is in Nederland en België, die op de laatste zondag in mei plaatsvindt. 

 

Omdat wij de parken in ons stadje een warm hart toedragen, hebben we besloten om op pad te gaan. Gewapend met een rol vuilniszakken, een stel handschoenen en een flinke dosis motivatie zijn wij richting het Emile van Loonpark gegaan. Wij gaan dit park opruimen! Let's do it!

 

Eenmaal daar aangekomen zagen we de stapels vuilniszakken al bij de prullenbakken liggen. En we zagen de buitenploeg druk bezig in de perkjes. En het park zag er dus tip top uit. Daar ging ons plan... Uiteindelijk hebben we nog wel een paar dingen op kunnen ruimen, maar we hebben niet onze mouwen uit kunnen steken zoals we van te voren gedacht zouden hebben.

 

Wel was het gezellig. We hebben nog even met de buitenploeg staan kletsen, en Lotte heeft nog naar de eendjes kunnen kijken. De volgende keer beter in ieder geval. 

 

Hou daarom onze website en Facebook goed in de gaten! Volgende week staat er weer een leuke Kindness Friday op de planning! Tot dan! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0