18 mei 2018

Hallo allemaal! Vandaag hebben wij weer een leuke Kindness Friday voor jullie, en als we eerlijk mogen zijn was dit één van de leukere!

 

Josche had via bloemenwinkel Bloemenzo ’T Station hele mooie bloemen geregeld. De bloemenzaak heeft namelijk 50 prachtig gekleurde gerbera’s gedoneerd, zodat wij weer een leuke Kindness Friday konden doen. En dat is gelukt! Wij zijn dan ook súper dankbaar!

 

Vandaag zijn we de bloemen op wezen halen en hebben op het station, heerlijk in het zonnetje, de bloemen voorzien van een leuk lintje een een visitekaartje van Bloemenzo en Dreamworkers. Ondertussen is Nikki’s mouw ondergepoept door een vogel, maar hé, dat schijnt geluk te brengen! Mouw omgeslagen, niks meer van te zien XD

 

Eenmaal klaar zijn we richting de Nieuwe Markt gelopen, en hebben daar de bloemen uitgedeeld aan voorbijgangers. En wat een héérlijke reacties die we kregen! Een enkeling zei nee, maar dat was uiteindelijk meer om praktische redenen (geen tas bij, maar nog veel on the move, of men ging dit weekend met vakantie en dat zou zo zonde zijn van de bloem), dus daar kunnen wij wel mee leven haha.

 

Nikki heeft als toppunt nog 3 zoenen gehad van een mevrouw die er zo blij mee was, men liep weg met de neus in de bloem om er heerlijk aan te snuffelen en vele “jullie ook een fijne dag!” hebben we aan mogen horen.

 

Maar hoe kun je niet blij worden van zulke vrolijk gekleurde bloemen op zo’n zonnige dag? Tenzij je allergisch bent uiteraard… maar dat is weer een verhaal apart. Wij hebben in ieder geval genoten van de vrolijke mensen, de dankbaarheid voor zo’n simpel en klein gebaar, dat is waar we het voor doen. Om gewoon even een glimlach op iemands gezicht te toveren. Dat is goud waard.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nikki Mies (donderdag, 24 mei 2018 18:17)

    Test