25 april 2018

Vandaag een Kindness Friday op woensdag! Dit omdat het vrijdag Koningsdag is, en we dan voor een gesloten deur zouden staan Maandag 30 april is het de dag van de dierenartsen. En Dreamworkers draagt de dierenartsen een warm hart toe. Zowel Josche als Nikki hebben beiden twee katten, en we weten maar al te goed hoe fijn het is al de dierenartsen en hun assistenten voor je klaar staan als het nodig is.

 

Daarom hebben we vandaag besloten om voor hen iets te gaan doen. We hebben daarom drie potten aangeschaft (want we hebben vandaag drie praktijken aangedaan), en deze gevuld met wat lekkers. Josche heeft snoepjes gekocht, en dit waren varkentjes, muizen en vlinders, om in het dierenthema te blijven. We hebben de zakken lekker door elkaar gehusseld en de potten ermee gevuld. Uiteraard was het daarmee niet klaar, we hebben er vrolijke linten omheen gedaan om de boel nog wat verder op te fleuren. De praktijken verdienen immers wel wat moois!

 

Vanochtend zijn we dan op pad gegaan. Ons eerste adres was dierenartspraktijk Moerstraten. Het was heerlijk weer voor een roadtripje, en we werden ook hartelijk ontvangen. Wat was het leuk om de verbaasde blik van de assistente te zien! Daarna zijn we doorgereden naar de Gezelschapsdierenkliniek aan de Gastelseweg in Roosendaal. Ook daar werden we leuk ontvangen, en hebben we nog een euro gedoneerd in de spaarpot voor dieren zonder baasje. Uiteraard. Ook deze beestjes verdienen goede zorg! Als laatste zijn we naar dierenhospitaal Visdonk gereden, en ook daar kregen we verbaasde koppies te zien. Maar ook daar werden ze happy van het gebaar, wat zulke acties toch altijd wel erg leuk maken om te doen.

 

Eenmaal thuis zijn we druk gaan brainstormen over onze aankomende acties. Wat hebben we er allemaal zin in! Onze eerstvolgende actie wordt Kindness Friday #8, en Foodstuff komt er ook aan! Er kan nog tot en met maandag 30 april gedoneerd worden, en je kan dan ook nog iemand (of jezelf) aanmelden om mee te doen met Foodstuff als ontvanger zijnde. Kijk een op onze website voor meer informatie!

 

Doneren kan nog via de volgende link: https://www.doneeractie.nl/foodstuff-paying-groceries-for-others/-17071

Reactie schrijven

Commentaren: 0