13 april 2018

Vrijdag de 13e, klinkt niet echt als een leuke datum. Toch zijn wij vandaag weer op pad gegaan voor Kindness Friday. Op zo´n “ongeluksdag” is het natuurlijk éxtra leuk om iets vriendelijks te kunnen doen voor een ander, tenminste, dat vinden wij.

 

We zijn vandaag de dag begonnen met het shoppen van leuke kaartjes die we uit konden delen. Bij de Action zijn we weer goed geslaagd (wat houden wij toch van die winkel), en bij thuiskomst hebben we hier een leuk berichtje in geschreven:

 

“Even iets schrijven

Totaal onverwacht

Zomaar een kaartje

Omdat ik even aan je dacht”

 

We zijn de tel kwijt geraakt, maar hebben op zijn minst 30 kaartjes beschreven. Daarna hebben we ze versierd met leuke hangertjes in de vorm van sterretjes en hartjes, om er wat meer “oomph” aan te geven. Lint eromheen, en klaar! Het zag er allemaal weer super vrolijk uit, wat jullie in het filmpje zelf kunnen bekijken. En zeg nou zelf: wie wordt daar nou niet blij van? Wij wel in ieder geval!

 

Vandaag zijn we de Parklaan ingereden, en hebben ze daar verspreid over verschillende brievenbussen. Wat vind ik deze straat toch mooi! En er wonen ook vriendelijke mensen, daar zijn we vandaag wel weer achtergekomen!

 

Al met al hebben we het weer reuze naar ons zin gehad, en we kunnen niet wachten tot volgende week. Ook dan hebben we weer iets leuks in petto voor Kindness Friday! Mis het niet!

Reactie schrijven

Commentaren: 0