6 april 2018

Hoi! Daar zijn we weer met een nieuwe Kindness Friday. Vandaag staat die in het teken van autisme. Deze week is het namelijk week van autisme en om deze reden zijn wij op bezoek gegaan bij Stichting MultiCreatief.

 

Stichting MultiCreatief hebben wij vorige week tijdens een bijeenkomst van de Roosendaalse Uitdaging leren kennen, en wij vonden hen de perfecte doelgroep voor deze actie. Stichting MultiCreatief bied dagbesteding en individuele begeleiding op maat aan mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS), een licht verstandelijke, psychische en/of lichamelijke beperking.

 

We zijn afgelopen woensdag samen met onze twee helpertjes Lotte en Benthe een mand met brownies af gaan geven om deze dag te vieren. Deze heeft Lotte de dag ervoor samen met mama Josche helemaal zelf gemaakt. De brownies werden onzettend leuk ontvangen, en voor die reactie doen wij het! Zo fijn die vrolijke gezichten! En we mochten ook nog even meekijken met de creatieve dingen die ze op dat moment aan het doen waren!

 

Volgende week komt er weer een nieuwe Kindness Friday aan, we hopen dat jullie het weer leuk vinden om een filmpje voorbij te zien komen! Tot dan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0