30 maart 2018

Hallo allemaal! Vandaag was het weer tijd voor een Kindness Fiday! En uiteraard moesten we iets doen in het Paasthema, aangezien dat dit weekend is. We hebben flink lopen dubben over hoe we dit het beste aan konden pakken, maar we hebben (vinden wij) een ontzettend leuk idee gevonden.

 

Tijd voor de uitvoering! We hebben chocolade paashaasjes gevonden, welke we in folie hebben ingepakt en hebben versierd met een Kindness Friday kaartje en leuke cadeaulinten. Wij vonden ze er super leuk uitzien!

 

De dag na het inpakken hebben we ze bij mensen thuis bezorgd. We zijn deze keer richting de Mozartlaan en Von Weberlaan gegaan. Gewapend met onze tas vol paashaasjes zijn we de wijk ingegaan, om ze daar in brievenbussen te doen. We hebben wel gekozen voor brievenbussen die aan straat stonden, omdat we bang waren dat er eventueel honden in huis waren die de chocohaasjes op konden eten. En we hebben geen zin om honden te vergiftigen, dus better safe than sorry!

 

Onderweg zijn we nog wat bewoners tegengekomen, waar we de paashaasjes aan hebben kunnen overhandigen. En we kregen leuke reacties! Ze konden onze actie wel waarderen, wat natuurlijk heel erg leuk is om te horen. We doen het ook graag, en het is ontzettend fijn om een glimlach te mogen ontvangen. En even kletsen in het zonnetje is nooit verkeerd natuurlijk!

 

Eenmaal weer thuis zijn we even goed gaan zitten, en hebben we weer leuke acties bedacht voor aankomende weken. Hou onze facebook daarom goed in de gaten, wil je op de hoogte blijven! Tot volgende week!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    carlagreen (maandag, 07 januari 2019 21:51)

    wat erg lief van jullie